A Ti szertartásvezetőtök

 

ESKÜVŐI GLAMOUR – a varázslatosan szép, elbájolóan vonzó és  ragyogó esküvői szertartás

….ha megszületett az elhatározás bennetek, hogy összekössétek az életeteket, ha valami különlegesre  vágytok, ami igazán csak rólatok szól, a zene, a stílus és a szertartás szövege, ami csak a Ti egyéniségeteket adja vissza,  ha azt szeretnétek, hogy  a megálmodott helyszínen kössetek házasságot, akkor:

tervezzünk együtt és találkozzunk az ESKÜVŐTÖKÖN.

Georgina Gina vagyok a Ti Szertartásvezetőtök. Hivatásos esküvői szertartásvezető vagyok és egyben okleveles  rendezvényszervező, esküvőszervező. Mint Stylist aki az esküvői divatszakmában az esküvők szervezésénél hasznos öltözködési illemszabályokat nyújtok az örömszülőknek, vendégeknek is. A menyasszonyi ruhák világában a menyasszony testalkatához illő ruhák öltözködési trükkjét alkalmazom és segítem.

A rendezvények világában a protokoll szabályok ismeretében hasznos tanácsokat nyújtok. Az esküvői ceremónia alatt, szertartásvezetésnél, a polgári szertartás menetrendjét és megjelenését követem, mint hivatásos Szertartásvezető. Veletek  egyeztetve, az álmaitokat megvalósítva olyan szertartást tartok, mely valóban rólatok mesél. Kedves, meghitt és rugalmas szertartást.

A ceremónia valóságosan zajlik, elegáns és valódi élmény lesz számotokra. A valódi élményt erősíti maga a helyszín adta lehetőség is,  hiszen ha engem kértek fel, akkor Cipruson Szerelem Szigetén lesz az esküvőtök.  

Így hát tervezzünk együtt és találkozzunk az

ESKÜVŐTÖKÖN

Vedd fel velem a kapcsolatot